eer stolde de Air Jordan I als een

#1 von caicai2017 , 17.04.2019 08:57

Het Nike LeBron Watch-programma is vorig seizoen van start gegaan, waarbij ge?nspireerde on-court colorways en digitale betrokkenheid zijn samengebracht via de SNKRS-app. Naarmate het Adidas Ultra Boost Dames programma voor het tweede jaar vordert, breekt LeBron meer verhaallijnen open met de LEBRON 16. Dit ontwerp is ge?nspireerd op de colorway "Medicine Ball" van de Nike Air Nike Air Vapormax Dam Trainer III, een schoen die is gebouwd om meerdere vormen van training mogelijk te maken - hijsen, hardlopen, inwikkeling ... Een verstelbare TPU-voorvoetriem wikkelt de vertrouwde gemberoverlay. LeBron droeg de schoen in een reguliere www.jennycolgan.co.uk seizoenswedstrijd tegen de Charlotte Hornets op 29 Adidas ZX Flux Dam maart. Het ontwerp is een blauwe versie van de LEBRON 16 "SB White" die James op eerste kerstdag 2018 debuteerde, met een bijgewerkte versie van de Nike Zoom LEBRON III . James droeg de schoen in een reguliere seizoenswedstrijd tegen de Boston Celtics op 9 maart. Het ontwerp volgt op een zeldzame, speciale editie van de colorway van de Nike LEBRON 9, gemaakt met een gouden kanten slot Nike Air Max 90 Womens Black ge?nspireerd op het originele ontwerp van kunstenaar Gabriel Urist uit 2012 , bloempatronen en een zwarte basis. James debuteerde de schoen in 2019 NBA All-Star WeekendEen bijgewerkte versie van een exclusieve Nike Zoom LEBRON III, deze schoen staat voor LeBron's onwereldse kenmerken van de baan, van zijn helderziende overgang tot zijn blauwe sterkte aan de rand. James droeg Nike Air Max 90 Femme het op eerste kerstdag Nike Air Max 90 Womens Pink 2018 tegen de Golden State Warriors. Toen het uitkwam in 1985, daagde de Air Jordan I alle schoenconventies van vroeger uit. De kleuren (sommige niet-zo-regels vriendelijk), de branie, de atleet - het heeft allemaal bijgedragen aan een seismische verschuiving voor Nike en voor de atletische schoenenindustrie in het algemeen. In de jaren na zijn debuut kreeg de Air Jordan I ook een onbedoelde Nike Air Max 2017 Womens erfenis, die van de iconische skateboardschoen.
De Nike Air Huarache Womens hoge kraag en luchtdemping van het silhouet waren zeer geschikt voor de skaters uit de tijd van Vert. Het kleurbereik trok ook een groep skateboarders aan die hielpen bij het defini?ren van straatschaatsen. Een cameo video-optreden aan de voeten van Lance Mountain in 1987 min of meer stolde de Air Jordan I als een klassieker voor skate. En vanaf toen, zelfs als het niet de schoen was die Adidas Hamburg Dames werd gedragen, was het vaak de schoen die inspireerde wat er werd gemaakt. De originele sneakers die zichzelf nasnochten, werden geproduceerd als een beperkte oplage, met opbrengsten naar het onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Animatie: Nike
We moeten niet verbaasd zijn dat Nike nog een paar van deze adaptieve sneakers ontwikkelt, vooral nadat het naar het resultaat is gegaan: het is de meest responsieve schoen in de rij. Van odes tot schurken Nike Air Max 97 Womens tot vieringen van zijn alma-materie, Marquette, Butler's Jordan Supreme Elevation colorways hebben de schoen een bijna-handtekening gevoel gegeven dat heeft toegevoegd aan het mysterie van het silhouet.


caicai2017  
caicai2017
Beiträge: 110
Registriert am: 28.09.2018


   

replique jaeger lecoultre manual winding jl026 p 1385
ha una debolezza che potrebbe

Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen